Enfusion x Glory Rivals 2 ENFUSION #110

INFO

Enfusion x Glory Rivals 2

Na een geslaagde Enfusion x Glory Rivals 1 editie, gaan wij namens MVO promotions 17 september Enfusion x Glory Rivals 2 organiseren. Dat wil zeggen dat er zowel Enfusion als Glory vechters het tegen elkaar opnemen. Hoe gaat dit concreet in zijn werking? De eerste twee delen van het gala zijn vertrouwde Enfusion en Enfusion talents-programma’s waarin lokale en internationale topvechters het tegen elkaar opnemen. In het laatste deel van ons evenement presenteren wij jullie de Enfusion en Glory vechters die met elkaar geconfronteerd worden tijdens het ‘Rivals’ event.

Enfusion 

De fans kunnen meerdere wereldtitel partijen verwachten, gevestigde namen en de nieuwe generatie Enfusion talenten zullen in actie te zien zijn. In de afgelopen edities is veel nieuw talent voor het voorprogramma gescout en zij gaan hun kunsten 17 september uit de kast trekken.

Glory Rivals 2

Glory Rivals 1 was een groot succes, daarom zullen meerdere gevestigde namen 17 september weer terugkeren in de ring, onder andere Ibrahim el Bouni en Regilio van den Ent.

Endy Semeleer, een gevestigde naam in de sport zal het opnemen tegen Robin Ciric, beide zijn oud kampioenen van Enfusion. Alle partijen zullen via social media bekend gemaakt worden, stay tuned

SCHEDULE

Doors open: 13.00

Undercard starts: 14.00

Enfusion talents start 17.30

Enfusion starts 19.30

Glory Rivals #2 starts: 21.30

 

Expected to finish approx 23.30

TICKETS

Tickets tribune boven